We zijn verheugd om aan te kondigen dat we momenteel de wachtlijst openen voor aankomende nestjes!

 

Bij Sparkling Labradoodles begrijpen we dat het reserveren van een plekje op onze wachtlijst een spannende stap is op weg naar het verwelkomen van een nieuwe pup. Hier is een overzicht van de procedure voor het inschrijven op onze wachtlijst:

 • Uitdrukken van Interesse:
  Als u geïnteresseerd bent in het verwelkomen van een Australian Labradoodle-pup van Sparkling Labradoodles, nodigen wij u uit om ons een e-mail sparklinglabradoodles@gmail.com te sturen. In deze e-mail vragen wij u om uw motivatie, gezinssituatie en persoonlijke omstandigheden met ons te delen.

 • Bevestiging van Ontvangst:
  Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst. Dit bericht bevat ook een indicatie van het moment waarop wij verwachten een nieuw nestje te plannen.

 • Inschrijfgeld Betaling:
  Om uw inschrijving definitief te maken, vragen we een inschrijvingsvergoeding van 250 euro. Dit bedrag wordt volledig in mindering gebracht op de uiteindelijke aanschafkosten van een Sparkling Labradoodle.

   

 • Aankondiging Nestje:
  Zodra de plannen concreet zijn voor een nieuw nestje, nemen wij contact op met de families op onze wachtlijst. 

Wij streven ernaar om deze procedure zo transparant en aangenaam mogelijk te maken.

Bedankt voor uw interesse in Sparkling Labradoodles, en wij kijken uit naar de mogelijkheid om u op onze wachtlijst te verwelkomen.

 

Email: Sparklinglabradoodles@gmail.com

Telefoon: 06-51246445